


| Ε Σ Ο Δ Ε Ι Α 2 0 1 5/ 1 6 | |
| Ποικιλιακή σύνθεση | Κορωνέικη |
| Τόπος παραγωγής | Οι ιδιόκτητοι ελαιώνες του Κτήματος Μερκούρη, στο Κορακοχώρι Ηλείας στη Δυτική Πελοπόννησο |
| Παραγωγή 2015/16 | 10.000 φιάλες |
| Χρώμα | Χρυσοπράσινο |
| Αρώματα | Λεπτά αλλά έντονα φρουτώδη αρώματα ώριμου αχλαδιού, φασκόμηλου και πικροδάφνης. |
| Γεύση | Ισορροπημένη, μεστή και γενναιόδωρη |
| Χημική ανάλυση (κατά την εμφιάλωση) | Ολική οξύτητα (σε ελαϊκό οξύ):
0,22 K 270: 0,13 K 232: 1,62 ΔΚ: -0,007 Υπολειματικότητα φυτοφαρμάκων: Δεν ανιχνεύθηκαν |
| Οργανισμός πιστοποίησης | Cmi |
| Πρόσφατες διακρίσεις | 2007 DER FEINSCHMECKER SPECIAL OLIVENÖL "Ελαιόλαδο" 2006/7: Διάκριση |
| Συσκευασία | Φιάλη 500 ml, tin 5,0 l |