transgif
foto
printtitle
Daphne Nera
Ερυθρός Ξηρός
Τοπικός Οίνος Ηλείας

titlegeneral
title
Τ Ρ Υ Γ Ο Σ    2 0 1 3
Aποδεικτική Οινοποίηση
Προϊόν ολοκληρωμένης καλλιέργειας
Ποικιλιακή σύνθεση Αυγουστιάτης 100%
Τόπος παραγωγής Οι αμπελώνες του Κτήματος Μερκούρη, στο Κορακοχώρι Ηλείας στη Δυτική Πελοπόννησο
Μέθοδος παραγωγής Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, με επιλεγμένες ζύμες και έλεγχο της θερμοκρασίας
Παραγωγή 2013 900 φιάλες
Χρώμα Βαθύ κόκκινο με βυσσινί ανταύγειες
Αρώματα Αρώματα κόκκινων φρούτων με νότες κακάο και ώριμου καρυδιού, ενώ στην επίγευση κυριαρχεί το βύσσινο
Αρμονικά εδέσματα Ψητά κόκκινα και λευκά κρέατα, εντράδες, πουλερικά, σκληρά τυριά κλπ.
Χημική ανάλυση Αλκοολικός τίτλος: 13,0 % vol.
pH: 3,56
Ολική οξύτητα: 5,2 g/l
Σάκχαρα: 2,5 gr/lt
Διάρκεια ωρίμανσης 12 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια
Δυνατότητα παλαίωσης 4-6 χρόνια
Οργανισμός πιστοποίησης Cmi
Συσκευασία Φιάλη 750 ml
 
Ισολογισμοί