transgif
foto
printtitle
Daphne Nera
Ερυθρός Ξηρός
Τοπικός Οίνος Ηλείας

titlegeneral
title
Τ Ρ Υ Γ Ο Σ    2 0 1 2
Aποδεικτική Οινοποίηση
Προϊόν ολοκληρωμένης καλλιέργειας
Ποικιλιακή σύνθεση Μαυροδάφνη 100%
Τόπος παραγωγής Επιλεγμένο αμπελοτεμάχιο του Κτήματος Μερκούρη, στο Κορακοχώρι Ηλείας στη Δυτική Πελοπόννησο
Μέθοδος παραγωγής Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, με επιλεγμένες ζύμες και έλεγχο της θερμοκρασίας
Παραγωγή 2012 1.900 φιάλες
Χρώμα Λαμπερό πορφυρό
Αρώματα Έντονα αρώματα πράσινου πιπεριού, καπνού και δέρματος
Αρμονικά εδέσματα Ψητά κόκκινα και λευκά κρέατα, κυνήγι, πουλερικά, σκληρά τυριά κλπ.
Χημική ανάλυση Αλκοολικός τίτλος: 13,0 % vol.
pH: 3,59
Ολική οξύτητα: 5,2 g/l
Σάκχαρα: 2,5 gr/lt
Διάρκεια ωρίμανσης 12 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια
Δυνατότητα παλαίωσης 5-8 χρόνια
Οργανισμός πιστοποίησης Cmi
Συσκευασία Φιάλη 750 ml
 
Ισολογισμοί