


| Τ Ρ Υ Γ Ο Σ 2 0 1 4 Προϊόν ολοκληρωμένης καλλιέργειας |
|
| Ποικιλιακή σύνθεση | Viognier |
| Τόπος παραγωγής | Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες του Κτήματος Μερκούρη, στο Κορακοχώρι Ηλείας στη Δυτική Πελοπόννησο |
| Μέθοδος παραγωγής | Λευκή οινοποίηση σε καινούργια βαρέλια Berthomieu |
| Παραγωγή 2014 | 3.000 φιάλες |
| Χρώμα | Κρυστάλλινο ανοικτό χρυσοκίτρινο |
| Αρώματα | Αρώματα βερίκοκου, αγιοκλήματος και ψωμιού με φόντο βανίλιας. Πλούσια και φινετσάτη επίγευση. |
| Αρμονικά εδέσματα | Ψάρια και θαλασσινά, λευκά κρέατα ή ερυθρά κρέατα σερβιρισμένα με γλυκές ή λευκές σάλτσες και τυριά. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 12-14° C. |
| Χημική ανάλυση | Αλκοολικός τίτλος: 13,5 % vol. pH: 3,16 Ολική οξύτητα: 5,4 g/l Σάκχαρα: 2,5 gr/lt |
| Διάρκεια ωρίμανσης | 3 μήνες σε καινούργια γαλλικά βαρέλια |
| Δυνατότητα παλαίωσης | 1-2 χρόνια |
| Οργανισμός πιστοποίησης | Cmi |
| Πρόσφατες διακρίσεις | 2007 ΒΡΑΒΕΙΑ GOURMET, Ελλάδα "Coma Berenices" 2006: 1o Βραβείο |
| Συσκευασία | Φιάλη 750 ml |
| Παλαιοί τρύγοι | |